Explozie la o casă particulară de pe strada Mărăşeşti

Data publicare: Duminica, 20 Decembrie, 2020 Total: 3765 accesari

Explozie la o casă particulară de pe strada Mărăşeşti

Detașamentul de pompieri Arad intervine pe strada Mărășești în urma unei posibile explozii. La incident s-a deplasat o autospecială de stingere si o autospecială SAJ.

 

Nu este incendiu. Posibil o victimă bărbat.

Update 1: La fața locului a fost găsită o victimă, bărbat, 68 ani cu arsuri la nivelul brațelor și feței. A fost preluat de către echipajul SAJ.

Update2: Explozia s-a produs în urma unei acumulari de gaz în baie pe fondul folosirii pentru încălzirea cazanului de apă (boiler din metal) a unui arzător contectat la o butelie. Furtunul de alimentare prezenta defecțiuni.

 

Proprietarul a intrat în baie și în momentul în care a aprins becul s-a produs explozia.


Update3: În casă se află și soția bărbatului, însă femeia nu este rănită.

 

Starea inițială a victimei:  “arsuri gradul I și II pe față și membrele superioare, stabil, conștient și cooperant”.

 

Victima, bărbatul vârstă de 68 de ani, a fost transportat  la UPU Arad.










 

 

 

Conticazino.org este un cazinou online românesc fondat în 2022, oferind peste 1000 de jocuri, inclusiv sloturi moderne și jocuri cu dealer live. Site-ul prezintă un interfață accesibilă și este compatibil cu dispozitivele mobile, Mac sau PC. Jucătorii se pot bucura de bonusuri generoase, inclusiv un bonus de bun venit dublu și alte promoții. Activitatea Conticazino este licențiată și reglementată de Oficiul Național de Jocuri de Noroc din Malta, asigurând o experiență de joc sigură și corectă.