Se fac angajări pentru Poliția Animalelor! IPJ Arad scoate 18 posturi la concurs

Data publicare: Duminica, 20 Decembrie, 2020 Total: 4184 accesari

Se fac angajări pentru Poliția Animalelor! IPJ Arad scoate 18 posturi la concurs

La data de 23 ianuarie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Arad organizează concurs pentru ocuparea a două funcții de ofițer specialist I (medic veterinar), precum și o funcție de ofițer și trei funcții de agent la Biroul pentru Protecția Animalelor, toate cu încadrare din sursă externă.

 

Anunt recrutare pentru ocuparea a doua functii de ofiter specialist I (medic veterinar) din cadrul IPJ Arad - Biroul pentru Protectia Animalelor prin incadrare directa.

Anunt recrutare pentru ocuparea a doua functii de ofiter specialist I (medic veterinar) din cadrul IPJ Arad - Biroul pentru Protectia Animalelor prin incadrare directa. Tematica si bibliografia se regasesc in atasament.

 

De asemenea, tot la data de 23 ianuarie 2021, se va organiza concurs pentru ocuparea a 13 funcții de ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiterilor a agenților de poliție.

 

Informațiile le regăsiți pe pagina de internet a I.P.J. Arad, respectiv la secțiunea “Carieră- Posturi scoase la concurs”.