A dat 3.000 de euro pe un permis de conducere fals, însă nu a reuşit să-i păcălească pe poliţiştii de frontieră de la Nădlac

Data publicare: Vineri, 18 Decembrie, 2020 Total: 1300 accesari

A dat 3.000 de euro pe un permis de conducere fals, însă nu a reuşit să-i păcălească pe poliţiştii de frontieră de la Nădlac

Un tânăr a fost prins în timp ce încerca să iasă din România la volanul unui autoturism pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, având un permis de conducere fals. Acesta a declarând poliţiştilor de frontieră, că a cumpărat documentul fals cu suma de 3.000 de euro.

 

Bărbatul, un cetăţean român în vârstă de 30 de ani, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în România, în momentul în care i s-au  cerut documentele de către poliţiştii de frontieră, a prezentat şi un permis de conducere care purta însemnele autorităţilor române, însă nu unul autentic.

“Poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine dreptul de a conduce. Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut documentul fals de la o persoană necunoscută din România, contra sumei de 3.000 de euro”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

 

Bărbatul în cauză este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.



(Foto) imagine cu rol ilustrativ