Prognoza meteo: Vremea o ia razna

Data publicare: Luni, 30 Noiembrie, 2020 Total: 1287 accesari

Prognoza meteo: Vremea o ia razna

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), marţi, 1 decembrie, vremea va fi în continuare rece.

 

Astăzi, 1 Decembrie, vremea va fi deosebit de rece și friguroasă. În unele zone ale țării se vor semnala condiții de lapoviță și ninsoare. ANM avertizează că vremea își va face de cap în toată țara. Dimineața și noaptea se vor semnala condiții de ceață, asociată cu chiciură. În Dobrocea se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, dar și condiții de polei.

 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în sudul Banatului şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 5 grade, iar cele minime în general între -13 şi -2 grade. În Bucureşti, tot vreme rece se anunţă. Va fi nebulozitate joasã mai ales la începutul zilei şi noaptea, când şi probabilitatea de formare a ceţii va creşte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimã va fi de -5…-4 grade.

 

Temperaturile vor fi scăzute, chiar spre -10 grade în estul Transilvaniei și în zona de munte, iar la București  se vor înregistra -2…-3 grade Celsius. La munte vor predomina ninsorile unde deja a apărut primul strat de zăpadă.

 

În Banat, până mâine, temperaturile se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 4 grade.

 

În Crișana, în prima parte a zilei, valorile termice  se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 3 grade.

În Transilvania, temperaturile se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 1…2 grade.