Sărbătorile de iarnă din acest an “îndulcite” de Iluminatul festiv aprins sâmbătă seara

Data publicare: Duminica, 29 Noiembrie, 2020 Total: 1243 accesari

Sărbătorile de iarnă din acest an “îndulcite” de Iluminatul festiv aprins sâmbătă seara

Iluminatul festiv care impodobeşte oraşul în fiecare an, a fost pornit sâmbătă seara de primarul oraşului, Călin Bibarţ. Iluminatul vine să mai “îndulcească” puţin din aceste sărbători, în care nu doar arădenii, ci toţi românii vor fi văduviţi de târgul de Crăciun, de venirea Moşului în faţa Palatului Administrativ, de concertele de colinde care începeau în preajma venirii lui Moş Nicolae şi cel puţin până la Crăciun ne întâmpinau în fiecare seară de pe scenele amplasate în faşa Primăriei şi la Târgul de Crăciun din Parcul Eminescu.


Nu vom avea parte nici de tradiţionalul concert de la cumpana dintre ani, şi nici de articiile care adunau mii de oameni la Km 0 din oraş la cumpana dintre ani, însă, puţin din farmecul acestor sărbători îl vom simţi însă în fiecare seară când  vom ieşi pe străzile oraşului.


Cum spuneam, sâmbătă seara, primarul Călin Bibarţ, alături de câţiva consilieri locali, au aprins iluminatul festiv în oraş, în cadrul unui classic de acum “rond de seară”. Ornamentele care au fost instalate în oraş, sunt cele din anii trecuţi, nu au fost achiziţionate altele noi în aceste vremuri.


„Suntem în faţa primăriei, este o situaţie mai specială, e pandemie, dar vrem să dăm drumul la iluminatul festiv de sărbători. Chiar dacă vremurile sunt grele vrem să păstrăm spiritul sărbătorilor de iarnă şi sperăm să trecem cu bine peste ele şi după să ne bucurăm cu toţii data viitoare.

Ne-am fi dorit să avem iluminat mult mai frumos mai ales pe cartiere, să-l extindem de la an la an, dar fiind condiţii speciale în acest am am rămas aproape la aceleaşi ornamente şi beculeţe de anii trecuţi, cu foarte mici excepţii” a spus Călin Bibarţ într-un live pe contul de Facebook.










Micălaca - Parcul Regina Maria




Cartier Alfa



Parcul Gai


Patinoar