Primăria continuă demersul de retragere a aparatele de aer condiţionat de pe faţadele cladirilor din zona protejată

Data publicare: Duminica, 22 Noiembrie, 2020 Total: 1416 accesari

Primăria continuă demersul de retragere a aparatele de aer condiţionat de pe faţadele cladirilor din zona protejată

Hotărârea CLM, votată în luna octombrie, care prevede ca proprietarii clădirilor istorice care au montate aparate de aer condiționat pe faţadele clădirilor din zona istorică a oraşului începe să aibă efecte. Proprietarii sunt înstiiţaţi că au obligația să aducă fațada la starea inițială, adică, să retragă aparatele de pe faţada clădirii.


Citeşte şi: Război declarat aparatelor de aer condiţionat pe faţadele refăcute ale clădirilor istorice



Poliţia Locală Arad, a afișat în aceste zile, anunțuri privind obligația proprietarilor clădirilor vizate, şă-ţi retragă aparatele de aer condiționat de pe fațadele clădirilor.


Poliția Locală Arad a afișat anunțurile privind obligația cetățenilor de a retrage aparatele de aer conditionat de pe fațadele clădirilor din zona protejată, conform HCLM recent adoptată.

Hotărârea interzice amplasarea instalațiilor de aer climatizat pe fațadele imobilelor aflate la aliniament în zona construcțiilor protejate și zona monumente protejate.

 

Totuși, pentru a se veni în sprijinul locatarilor, se permite amplasarea instalațiilor care dau în curțile interioare ale clădirilor.”  Se  arată într-o comunicare a Direcţiei Generale a Poliţiei Locale Arad.