Rupți de beți la volan i-au prins polițiștii arădeni pe mai mulți șoferi în weekend-ul ce s-a încheiat

Data publicare: Marti, 17 Noiembrie, 2020 Total: 1559 accesari

Rupți de beți la volan i-au prins polițiștii arădeni pe mai mulți șoferi în weekend-ul ce s-a încheiat

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în noaptea de 14/15 noiembrie a.c., un arădean de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității Zimandu Nou. Testarea cu aparatul alooltest a indicat o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

În aceeași noapte, au mai fost depistați : pe Bd. Nicolae Titulescu, un bărbat de 20 de ani, din Cuvin, având o alcoolemie de 0,95 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Târnova, un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Sânleani, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza localității Hălmagiu, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.