Prognoza METEO pentru vineri, 13 noiembrie în vestul țării

Data publicare: Vineri, 13 Noiembrie, 2020 Total: 1097 accesari

Prognoza METEO pentru vineri, 13 noiembrie în vestul țării

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 13 noiembrie 2020.

 

13 noiembrie 2020, la fel ca în ziua anterioară, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va avea înnorari în regiunile sudice şi local va ploua slab. În restul teritoriului, înnorarile vor fi temporare şi izolat vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat.

 

În Transilvania, avem o dimineață rece, cu ceață în zona depresionară. Peste zi, soarele apare trecător, iar temperaturile ajung la 6 grade în zona Miercurea Ciuc și pe la 10 grade în vestul provinciei.

 

În nordul Transilvaniei și în Maramureș zărim puțin soarele; dar în ansamblu avem vreme închisă și e posibil să burnițeze din când în când.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade Celsius, iar cele minime între -2 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei.

 

În ținuturile vestice ne așteaptă o zi destul de neplăcută. Cerul rămâne acoperit de nori, apar și condiții de ploaie sau burniță, iar peste noapte se lasă ceața. La capitolul temperaturi nu sunt schimbări față de ziua trecută.