Andrei-Octavian Udreanu, arădeanul care reconstituia evenimente militare, s-a stins din viață la doar 44 de ani bolnav de Covid

Data publicare: Vineri, 13 Noiembrie, 2020 Total: 2080 accesari

Andrei-Octavian Udreanu, arădeanul care reconstituia evenimente militare, s-a stins din viață la doar 44 de ani bolnav de Covid

Andrei-Octavian Udreanu, de meserie jurist, s-a stins din viață la doar 44 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

De câţiva ani buni, se ocupa de  reconstituirea unor evenimente militare din istoria României.

 

Andrei-Octavian Udreanu, anunța pe contul de Facebook în 18 octombrie, că a contactat virusul SARS Cov-2, și îndemna la purtarea măștii și chiar la o “pază exagerată”.

 

„Coronaviroza traita: da, am virusul si am si putin din experienta bolii... Dragilor, mai bine sau mai putin cunoscuti, ascultati ce va spun: paziti-va chiar exagerat oricand in protejarea voastra si a celor dragi, fiindca doar o viata aveti si, precum sanatatea, este nepretuita. Cuvintele sunt saraci si nu pot arata trairile, cand vezi oameni adevarati, necunoscuti, care se lupta plangand pentru viata lor si pe care poate niciodata nu-i vei mai vedea dar totusi nu ti poti scoate din minte... Este ceea ce am vazut eu... Te confrunti cu moartea reala langa tine, atunci vei intelege totul altfel, Dumnezeu este atat de real cand te rogi pentru tine si cei apropiati langa un pat de spital... Rugati-va sa nu aveti aceasta experienta si paziti-va cat de exagerat puteti, merita mai mult decat aceasta experienta... Purtati masca pentru ca aveti o sansa in plus in lupta cu boala, o veti intelege cu adevarat doar cand sunteti pe un pat de spital luptand cu boala sau veghind langa un om drag, si nu, nu o doresc nimanui!”. a scris Andrei pe contul de Facebook.


D-zeu. să-l odihnească în pace.