“Oamenii noi în politică” cu metehne vechi. Minciunele în CV-ul noului primar USR de Brașov

Data publicare: Joi, 12 Noiembrie, 2020 Total: 1016 accesari

“Oamenii noi în politică”  cu metehne vechi. Minciunele în CV-ul noului primar USR de Brașov

Încep “oamenii noi în politică” să-și arate adevărata față?

Noul primar al Brașovului,  Allen Coliban, este un impostor în adevăratul sens al cuvântului, asta ar fi definiția perfectă de caz. Dar pentru că el este din USR+, unii sunt dispuși să își rupă hainele, încercând să îl spele. 

 

Care este impostura? Allen Coliban s-a dat drept inginer, inclusiv în fața alegătorilor în campania pentru alegerile locale, iar acum este acuzat că a mințit în legătură cu faptul că ar fi absolvit Facultatate de Automatică și Calculatoare din București. Edilul nu doar că nu a absolvit facultatea, ci a fost și exmatriculat și nu a susținut niciodată licența.

 

Acuzațiile vin din partea a doi profesori universitari din București: Ciprian Dobre, prodecan la facultatea respectivă, și Traian Rebedea, profesor asociat la Universitatea Politehnica din Capitală, potrivit Newsbv.ro.

 

Pagina sa de Facebook spunea și ea, negru pe albul on-line-ul, că omul a terminat 2 facultăți,  una dintre ele fiind Automatica și Calculatoare la București.

 

Minciunica lui Coliban a bubuit luni, când 2 profesori universitari au demonstrat cu acte minciuna primarului. Omul a fost pe-acolo,  dar nu are diplomă de licență.

 

Ce a făcut Coliban?! A modificat postarea și a ieșit cu o declarație, cum că el ar fi spus că nu e licențiat.  Doar că Internetul lasă urme și a fost imediat demascat.