Piesa de teatru de păpuși „Ursul păcălit de vulte“, ONLINE de la cinematograful din Grădiște

Data publicare: Marti, 10 Noiembrie, 2020 Total: 423 accesari

Piesa de teatru de păpuși „Ursul păcălit de vulte“, ONLINE de la cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși ONLINE va avea loc în sala de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, va fi transmis live pe platforma https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/ și înregistrat pe www.cmcarad.ro/live, https://www.facebook.com/Cinematograf Grădiște.

Astfel, sâmbătă, 14 noiembrie 2020, de la ora 11.00, de la cinematograful din Grădiște, pe platforma  https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/ va fi transmis live spectacolul „Ursul păcălit de vulpe“, adaptare după povestea cu același nume scrisă de Ion Creangă, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Duminică, 15 noiembrie 2020, înregistrarea spectacolului va putea fi văzută la adresele: www.cmcarad.ro/live, https://www.facebook.com/Cinematograf Grădiște.

Spectacolul de teatru de păpuși online este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Centrul Cultural Județean Arad.

Centrul Municipal de Cultură Arad va transmite live mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație, spectacolele interactive pentru copii, concertele camerale, spectacolele de colinde și cântece de iarnă.