Moment de reculegere a poliţiştilor arădeni pentru un coleg răpus de COVID-19

Data publicare: Luni, 09 Noiembrie, 2020 Total: 904 accesari

Moment de reculegere a poliţiştilor arădeni pentru un coleg răpus de COVID-19

Polițiștii arădeni au ținut un moment de reculegere, duminică, la ora la care un coleg de-al lor de la IPJ Brașov a fost înmormântat, acesta încetând din viață joi dimineață, la spital, unde era internat în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

 

„Această necruțătoare boală nu iartă pe nimeni, indiferent de vârstă, poziție socială sau culoare a pielii. Depinde doar ne noi să ne protejăm pe noi înșine, cei dragi nouă, copii, părinți, bunici, colegi. O putem face cu un simplu gest: acela de a purta mască și de a ne spăla pe mâini.

Astăzi (duminică 8 noiembrie), la ora 12,00, a avut loc înmormântarea colegului nostru Ionuț Hanganu, de la IPJ Brașov - Poliția Transporturi.

Subcomisar de poliție, șef al Biroului de Investigații Criminale, colegul nostru avea doar 34 de ani când pierdut lupta cu noul coronavirus, în dimineața zilei de 5 noiembrie.

În memoria colegului nostru și a tuturor celor care nu mai sunt; Pentru cei care luptă în fiecare zi cu efectele pandemiei; Pentru noi toți și mai ales pentru siguranța copiilor și părinților noștri, P U R T A Ț I  M A S C A  D E  P R O T E C Ț I E !!!”, a fost mesajul reprezentanţilor IPJ Arad.


Ionut-Hanganu - IPJ Brasov