Fifor, copleşit de stresul alegerilor, dă cu căruţa în pasaj

Data publicare: Joi, 05 Noiembrie, 2020 Total: 1329 accesari

Fifor, copleşit de stresul alegerilor, dă cu căruţa în pasaj

Senatorul PSD Mihai Fifor a prins din nou glas în campania electorală la scurt timp după ce a primit o sancţiune severă din partea arădenilor, la alegerile locale din 27 septembrie. Fugit pe lista pentru Camera Deputaţilor să nu rămână fără mandat de parlamentar, Fifor ne arată de fapt că nu a înţeles nimic din ce i-au transmis arădenii: continuă cu aceleaşi minciuni şi manipulări.

Astăzi, parlamentarul PSD a reluat cu tupeu minciunile despre pasajul din Micălaca. Ţinta lui? Gheorghe Falcă, fostul primar. Limbajul?

Aceleaşi ironii nesărate. „Pasajul, Falcă...unde e pasajul? Sunteţi de un an la guvernare. Acum cine va mai împiedică să lucraţi? Tot PSD-ul cel rău? Marţienii? Sau din avionul de Brucsel nu se văd ruinele şantierului? Halal să-ţi fie, Ghiţă!”.

Niciun cuvânt despre incoptetenţa cu care a tratat acest subiect din Guvernul PSD, poziţie din care putea să rezolve problema pasajului, putea şi era obligat să îl finalizeze.  Pentru că domnul Fifor ne asigura că este în legătură cu miniştrii pentru reluarea licitaţiei la pasajul din Micălaca, ne asigura că va fi gata în scurt timp.

“Guvernul PSD-ALDE a alocat sumele integral, aşa cum am promis, şi cele două proiecte vor fi duse la bun sfârşit”, a scris Fifor pe reţelele de socializare în 27 octombrie… 2017! Sau şi mai fain, “împreună cu colegii deputaţi Dorel Căprar, Florin Tripa şi Adi Todor am promis şi ne ţinem de cuvânt. Pentru că nouă ne pasă!”, zicea el în sptembrie 2017.

Hai să vedem şi ce s-a întâmplat, concret. La pasaj nu a făcut nimic. Nici măcar împreună cu ceilalţi trei nu e: cu Căprar şi Todor s-a încăierat, lui Tripa i-a tras preşul de sub picioare. Stilul Fifor... După toate acestea, credem că este clar: Fifor, copleşti de stresul alegerilor, dă cu căruţa în pasaj.