Femeie în vârstă de 79 de ani, cetățean austriac, accidentată mortal în Cicir

Data publicare: Joi, 05 Noiembrie, 2020 Total: 2009 accesari

Femeie în vârstă de 79 de ani, cetățean austriac, accidentată mortal în Cicir

O femeie în vârstă de 79 de ani, cetățean austriac, a fost accidentată mortal joi dimineața, în localitatea Cicir, de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Bărbatul, dominciliat în Galșa, se deplasa pe direcția Sâmbăteni – Arad, iar  în moment când femeia traversa printr-un loc nepermis șoseaua destul de circulată din localitatea Cicir, a acroșat-o mortal pe femeie.


 

“În această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN7, pe raza localității Cicir, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. La fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au identificat un bărbat de 35 de ani, din Galșa, conducător al unui autoturism care se îndrepta dinspre Sâmbăteni înspre Arad și o femeie, de 79 de ani, de cetățenie austriacă, pieton. În urma impactului între autoturism și pieton, acesta din urmă a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Arad.