Primarul Călin Bibarţ nemulţumit DIN NOU de refacerea asfaltului pe podul Decebal: “Le vom lua banii din garanție și vom căuta altă firmă specializată care să facă o lucrare de calitate”

Data publicare: Vineri, 30 Octombrie, 2020 Total: 1350 accesari

Primarul Călin Bibarţ nemulţumit DIN NOU de refacerea asfaltului pe podul Decebal: “Le vom lua banii din garanție și vom căuta altă firmă specializată care să facă o lucrare de calitate”

Telenovela podului Decebal continua. După ce primăria Arad, nemulţumită de calitatea lucrării de asfaltare de pe pod, a pus firma Tehnodomus să reface lucrarea din cauza valuririlor din carosabil, la sfârşitul săptămânii trecută a fost închisă din nou circulaţia pe podul Decebal pentru a se reface asfaltul de pe partea carosabilă.


Constructorul a reasfaltat integral partea carosabilă a podului, însă rezultatul a fost acelaşi, nu au reuşit să scoată o planeitate corectă.

Primarul Călin Bibarţ nemulţumit de calitatea lucrării şi probabil sătul de atâta “profesionalism” s-a hotărât să nu mai ofere o a treia şansă constructorului, aşa că v-a apela la altă firmă care pentru  finalizerea lucrarii de asfaltare.

 

„Am pus firma constructoare, îi spun şi numele, Tehnodomus, să refacă pe banii lor lucrările. Weekendul trecut am oprit din nou circulația, au refăcut, dar putem observa că, de asemenea, e tot vălurat.  Prin urmare am trimis şi astăzi să se verifice. Așa că am ajuns la concluzia că domnii de la Tehnodomus nu au capacitatea tehnică să-l facă cum trebuie.  Săptămâna viitoare facem o nouă comisie și o să dăm să reasfalteze și nu le mai dăm lor, chiar dacă au podul în lucru. Le vom lua banii din garanție și vom căuta altă firmă specializată care să facă o lucrare de calitate. Cu tot deranjul să mai închidem cândva podul într-un weekend. Sper să reușim acum cât e școala închisă cu cod roșu. Cu tot deranjul, dar nu pot fi de acord să rămână cu o calitate îndoielnică!”, a spus Călin Bibarț în celebrul deja “rond de seară” în care a testat partea carosabilă de pe pod.