Coronavirusul face victime în rândul personalului Serviciului de Ambulanță Județean Arad

Data publicare: Marti, 27 Octombrie, 2020 Total: 1282 accesari

Coronavirusul face victime în rândul personalului Serviciului de Ambulanță Județean Arad

Anamaria Ciurdar, asistentă medicală în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, a pierdut lupta cu coronavirusul la  numai 48 de ani.

 

Colegii din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad sunt alături de familia Ciurdar și își transmit condoleanțele.

„Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a celei care a fost colega noastră, asistent medical CIURDAR ANAMARIA IRINA, în vârstă de 48 de ani, angajată al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, care a căzut la datorie, în lupta cu virusul COVID-19. Dumnezeu să o odihnească și să o ierte! Veșnic va rămâne în memoria noastră! Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Conducerea și colegii de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad sunt alături de familia îndoliată și îndurerată, rugându-l pe Dumnezeu să îi mângâie și să îi ajute să tracă peste acest ceas greu al despărțirii”, se arată într-un mesaj al celor de la SAJ Arad.

Înmormântarea Anamariei Ciurdar va avea locastăzi, marți 27 octombrie, începând cu ora 11:00, la cimitirul din orașul Ineu.