C.S.S. Gloria Arad prezentă la Cupa României kaiac canoe şi Campionatul Naţional de Maraton

Data publicare: Luni, 26 Octombrie, 2020 Total: 1944 accesari

C.S.S. Gloria Arad prezentă la Cupa României kaiac canoe şi Campionatul Naţional de Maraton

La sfârşitul săptămânii trecute pe apele canalului de la Bascov, canal rezervat pentru competiţiile naţionale şi internaţionale de kaiac canoe, au avut loc ultimele două compeţitii naţionale de kaiac canoe din acest an, respectiv Cupa României şi Campionatul Naţional de Maraton, competiţii la care au participat şi sportivii secţiei de kaiac de la C.S.S. Gloria Arad sportivi pergătiţi de profesorii Muscă Gheorghe şi Baboş Molnar Claudiu .

 

La Cupa României, competiţie care se desfăşoară pe o singură categorie de juniori până în 18 ani, la categoria kaiac simplu 200m treapta a treia a podiumului a fost ocupată de către sportivul Marian David. Acelaşi sportiv  în  proba de kaiac simplu 1000m, a fost foatre aproape de podium ocupând locul 4.

 

Sportivul Marian David, are numai 16 ani din toamna acestui an, este component al lotului naţional de juniori, lot care se pregăteşte centralizat la Snagov pentru competiţiile internaţionale de anul viitor. În finala probei de kaiac fete 500m, echipajul format din Abrudan Sara-Okros Csenge-Kocis Anita şi Aniti Iulia, a venit pe locul 6.

 

La Campionatul Naţional de Maraton, competitie desfăşurată pe categorii de vârstă, sportivii secţiei au obţinut următarele rezultate:

 

Loc 3 categoria kaiac simplu juniori doi băieti10 kmMarian David.

 
Foarte aproape de podium au fost şi fetele din proba de dublu categoria cadete 7km, care au ocupat locul 4;

La categoria simplu cadeţi 7km, Marian Emanuel a ocupat locul  6; la categoria simplu cadete fete 7km, locul 7 a fost ocupat de către sportiva Abrudan Sara, iar la categoria simplu junioare doi, fete 10 km, sportiva Aniti Iulia a ocupat locul 9.

 

 

 

Viorel Muscă