Liberalii arădeni au depus la Biroul Electoral Județean Arad dosarele cu semnăturile pentru susținerea candidaturilor la alegerile parlamentare

Data publicare: Joi, 22 Octombrie, 2020 Total: 870 accesari

Liberalii arădeni au depus la Biroul Electoral Județean Arad dosarele cu semnăturile pentru susținerea candidaturilor la alegerile parlamentare

PNL Arad a depus în cursul zilei de miercuri, 21 octombrie, dosarele cu 32.777 semnături pentru candidaturile în alegerile generale care ar urma să se desfășoare pe 6 decembrie.

 

„Mă simt onorat după un mandat de parlamentar să deschid din nou lista pentru Camera Deputaților. Sunt onorat, dar și obligat să-mi continui drumul pe care am pornit acum patru ani, un drum al proiectelor, al susținerii proiectelor de dezvoltare pentru județul Arad, un drum al inițiativei în Parlament. Doresc să rămân în continuare în Comisia de Mediu din Camera Deputaților și totodată să sprijin toate inițiativele comunităților. Punem cetățeanul pe primul loc și de aceea mă voi lupta alături de fiecare comunitate arădeană, alături de primarul municipiului Arad, alături de președintele Consiliului Județean Arad, ca proiectele să devină realitate, să fie finanțate și implementate a declarat deputatul Glad Varga, cel care deschide lista la Camera Deputaților.

 

„Am depus cu încredere candidatura pentru Camera Deputaților, alături de colegii din PNL. Obiectivul nostru este să #DezvoltămRomânia, dar mai ales să sprijinim proiectele de dezvoltare care fac mai bună viaţa arădenilor. În 27 septembrie, arădenii au dat încrederea lor PNL, este timpul să avem sprijin pentru proiectele noastre la Bucureşti. Mă voi asigura că banii munciţi la Arad vor dezvolta orașul nostru, judeţul nostru. Vom sprijini primarii din toate localităţile judeţului. Vom munci pentru reforma instituţiilor publice şi reducerea birocraţiei. Acestea sunt obiectivele principale pentru care cer sprijinul arădenilor, la fel ca la alegerile locale”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele organizației municipale a PNL Arad, locul al doilea pe lista PNL Arad la Camera Deputaților.