Florin Tripa eject de pe lista de la Camera Deputaţilor. Încep luptele şi supărările în PSD Arad

Data publicare: Joi, 22 Octombrie, 2020 Total: 1799 accesari

Florin Tripa eject de pe lista de la Camera Deputaţilor. Încep luptele şi supărările în PSD Arad

Florin Tripa, preferatul lui Fifor aparent, şi actual deputat al PSD Arad, locul doi pe lista pentru alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor, a fost invalidat de conducerea centrală a social democraţilor. Motivul este dosarul aşa cum bănuiam din momentul în care a fost anunţată lista de candidaţi a PSD Arad, dosarul de urmărire penală în cazul “Mită la PSD Arad” instrumentat de DNA Timiş.

Invalidarea lui Tripa, care rămâne în aer, vacantează locul doi pe lista de la deputaţi, şi dă naştere unor lupte pentru ocuparea lui, un loc care aparent este unul eligibil şi care duce pe cineva în parlament.

Dacă firesc ar fi ca cei aflaţi pe următoarele locuri să urce mai sus pe listă, iar asta ar însemna ca un alt preferat aparent a lui Fifor, Ilie Cheşa, să prindă locul care poate să-l facă deputat, se pare că Fifor are alte planuri, planuri pe care le-a avut de la început. În mişcările pionilor pe care-i aranjează Mihai Fifor de când face şi desface, exlude pe unii şi îi readuce pe alţii în partid, Fifor se pare că s-a bazat pe faptul că Tripa nu va fi acceptat de conducerea centrală iar asfel nu şi-l urcă în cap pe Tripa, pentru locul doi se vehiculează prin birourile partidului nume noi pentru locul eligibil, rămas vacant, printre care pe la colţuri se aude de Nicolae Bătrân, cel cu care Fifor se scălda în jacuzzi prin luna februarie a acestui an, fostul  adjunct al IPJ Arad.

Ceea ce scriam noi în februarie, cum că Fifor se pregăteşte să-i facă vânt lui Căprar, s-a adeverit, că Nicolae Bătrân este în echipa lui Fifor, şi asta s-a adeverit, că îl cam lasă de căruţă pe Florin Tripa, şi asta s-a cam adeverit, poate l-a şi ajutat la Bucureşti cu o vorbă bună, iar atunci, în februarie scriam că rămâne de văzut dacă relaţia Fifor –Bătrân din jacuzzi îl duce pe Bătrân în parlament, şi asta este aproape de a se adeverii.

 

De citit şi: Fostul boss al Poliţiei, din jacuzzi în Parlament. Tot cu Fifor