Primăria nu a dorit să recepționeze asfaltul vălurit de pe Podul Decebal și i-a cerut constructorului să refacă lucrarea

Data publicare: Miercuri, 21 Octombrie, 2020 Total: 843 accesari

Primăria nu a dorit să recepționeze asfaltul vălurit de pe Podul Decebal și i-a cerut constructorului să refacă lucrarea

Podul Decebal a intrat de mai bine de un an într-un proces de reabilitare, cel mai mare de la construirea lui și până în prezent, atât la pilonii de susținere cât și la partea superioară.

De curând a fost deschis circulației, după ce mai bine de două luni, traficul auto a fost redeschis în 14 septembrie odată cu începerea noului an școlar.

Cei care au circulat pe pod, au putut observa că asfaltul nou turnat pe calea de rulare, nu era unul de calitate, avea văluriri, greu de înțeles cum au reușit cei de la firma care a reabilitat podul să obțină o astfel de suprafață, cert este că reprezentanții primăriei nu au acceptat o astfel de calitate, și a cerut firmei să refacă calea de rulare, iar în cursul zilei de marți, constructorul a frezat asfaltul necorespunzător, iar în acest sfârșit de săptămână, când traficul este redus, se va reasfalta.

 

“Așa cum am anunțat, din cauza executării necorespunzătoare a asfaltului pe podul Decebal, am refuzat recepția și plata lucrării și am impus firmei executante refacerea. După cum se vede în fotografii, s-a executat frezarea stratului incorect executat, urmând ca în weekend acesta să fie refăcut la standardele corecte!” a anunțat primarul Călin Bibar’pe contul de Facebook.