L-au identificat pe protagonistul accidentului de vineri. Este un tânăr de 23 de ani cu amfetamină și cannabis la “bord”

Data publicare: Luni, 19 Octombrie, 2020 Total: 1215 accesari

L-au identificat pe protagonistul accidentului de vineri. Este un tânăr de 23 de ani cu amfetamină și cannabis la “bord”

Protagonistul accidentului spectaculos de vineri seara, de pe Calea Timișorii, care a făcut praf un Porsche Cayenne, este un tânăr de 23 de ani. Polițiștii au avut nevoie de doar câteva ore să-l identifice, în cursul zilei de sâmbătă a fost identificat și testat atât pentru alcooltestul și DrugTestul, iar concluzia a fost că băiatul teribilist a ieșit pozitiv atât la amfetamină cât și la THC (cannabis).



Citește și: Accident spectaculos pe Calea Timişorii! Şoferul e de negăsit

  

„Polițiștii Biroului Rutier cercetează un arădean de 23 de ani care, în seara zilei de 16 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, a intrat în coliziune cu un stâlp metalic, după care a plecat de la fața locului.

La data de 17 octombrie, conducătorul auto a fost identificat de polițiști, fiind testat cu aparatul alcooltest și DrugTest. Testarea a indicat o valoare pozitivă pentru amfetamină și THC (cannabis), fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, anuță  IPJ Arad.