Fifor și Pistru deschid listele PSD Arad la parlamentare. Urmăritul penal Florin Tripa locul 2 la deputați

Data publicare: Luni, 19 Octombrie, 2020 Total: 1097 accesari

Fifor și Pistru deschid listele PSD Arad la parlamentare. Urmăritul penal Florin Tripa locul 2 la deputați

PSD Arad și-a stabilit lista cu care va intra în competiția electorală pentru parlamentarele programate în 6 decembrie.


Dacă la Camera Deputaților se știa deja că  Mihai Fifor s-a instalat pe locul 1 pe listă pentru că scorul obținut la alegerile locale nu îi mai dă certitudinea că va mai prinde un loc de senator, pe locul doi la Camera Deputaților îl regăsim pe Florin Tripa, urmărit penal în dosarul instrumentat de DNA Timiș, cunoscut sub numele de dosarul “Mită la PSD Arad”.

 

La Senat, deși apăruseră pe surse cum că marele liberal Mihăiță Calimente ar deschide lista celor de la PSD Arad, primul pe listă îl regăsim pe Eusebiu Pistru, cel care în acest mandat ocupă un loc de deputat, intrat pe listele PNL, apoi s-a transferat la ALDE, ca apoi să aibe o mică escală la PMP, iar actualmente să fie de fapt deputat PSD de Arad.


Se pare că Fifor l-a aruncat pe Pistru la Senat, un loc nesigur din moment ce a renunțat la el, preferându-l pe locotenentul Tripa pe locul 2 la Cameră, un loc care pare mult mai eligibil ca locul 1 la Senat.


De remarcat este și faptul că, Ruben Budău, candidatul PSD la funcția de președinte al CJA, ocupă doar poziția 3 pe lista de la Senat, un loc absolut neeligibil.

 

Camera Deputaților – Mihai Fifor, Florin Tripa, Ilie Cheșa, Dana Stăniș, Samuel Dragoș, Sebastian Bălțat, Adrian Antoche, Alexandru Molnar, Alexandru Bocea.

 

Senat – Eusebiu Pistru, Dan Pocrișer, Ruben Budău, George Pribac, Adela Popescu.