Nici chefurile lui Ioţcu nu mai sunt ce-au fost odată. Descinderi la “Moara cu Noroc”, amenzi şi bairam spart vineri seara...cadou de onomastică

Data publicare: Sambata, 17 Octombrie, 2020 Total: 1705 accesari

Nici chefurile lui Ioţcu nu mai sunt ce-au fost odată. Descinderi la “Moara cu Noroc”, amenzi şi bairam spart vineri seara...cadou de onomastică

Nici chefurile lui Nicolae Ioţcu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad nu mai sunt ce-au fost odată.

 

Ghinionul se ţine scai de Nicolae Ioţcu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.  Cei 53 de ani pe care-i implineşte duminică, a fost un prilej pentru Nicolae Ioţcu să-şi invite apropiaţii (aprox 40 de persoane) la un chef organizat unde altundeva decât la Moara cu Noroc, care vineri seara nu a mai fost cu atât de mult noroc.





Poliţiştii din zonă au fost alertaţi de petrecerea de pomină care are loc la celebrul local din zona Ineu, iar aceştia au descins întrerupând bairamul  lui Ioţcu. S-a lăsat cu întreruperea peterecerii, legitimarea participanţilor şi cu o amendă de 5.000 de lei.


 

„În seara zilei de 16 Octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției orașului Ineu, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au desfășurat o acțiune de amploare la un local de pe raza localității Ineu.

În incinta localului și pe terasă avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În perioada următoare urmează a fi identificate toate persoanele participante, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Aceste controale vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ, în contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel național cât și local”, se precizează în comunicatul IPJ Arad.