Coronavirus la C.J. Arad. Vicepreşedintele Răzvan Cadar testat pozitiv la Covid 19!

Data publicare: Vineri, 16 Octombrie, 2020 Total: 962 accesari

Coronavirus la C.J. Arad. Vicepreşedintele Răzvan Cadar testat  pozitiv la Covid 19!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Răzvan Cadar, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de el pe contul de Facebook printr-o postare în cursul zilei de vineri.


După testare, acesta s-a izolat imediat impreună cu familia, urmând tratamentul specific.

Dragi prieteni, am fost diagnosticat cu Covid 19. Încă de la primele simptome, am rămas în izolare cu familia, am făcut testul şi a ieşit pozitiv.

În continuare, voi efectua analizele medicale, tratamentul şi izolarea. În acest moment, mă simt bine, am simptome uşoare. Iată că acum toată familia trebuie să înfruntăm această provocare şi o vom face cu încredere şi credinţă, cu convingerea că vom fi bine.

Vă împărtăşesc aceste gânduri cu îndemnul de a fi mai atenţi şi mai responsabili în continuare, în aceste zile în care al doilea val Covid 19 se răspândeşte foarte repede în Europa, România, Arad, lângă noi.

Responsabilitatea înseamnă azi respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede, de la primele simptome uşoare, contactul imediat cu medicul de familie. Vă doresc tuturor sănătate şi gânduri bune!” a scris Cadar pe contul