De la 1 ianuarie, trenurile de pe ruta Arad-Brad vor fi scoase, iar Țara Zarandului rămâne fără nicio legătură feroviară!

Data publicare: Sambata, 10 Octombrie, 2020 Total: 2273 accesari

De la 1 ianuarie, trenurile de pe ruta Arad-Brad vor fi scoase, iar Țara Zarandului rămâne fără nicio legătură feroviară!

Veste proastă pentru locuitorii oraşului Brad precum și pentru toți locuitorii Țării Zarandului care făceau naveta pe celebra rută Arad – Brad .


Compania Regio Călători SRL, a anunţat că începând cu data de  1 ianuarie 2021,  nu va mai opera pe ruta Arad – Brad, iar practic, pe această rută,  nu va mai circula niciun tren din cele trei care circuţă în prezent.

„Regio Călători SRL, în calitate de operator de transport feroviar de călători, a decis să se retragă de pe ruta Ineu – Brad și retur, începând cu data de 01.01.2021. Decizia a fost adoptată în urma analizei privind lipsa personalului calificat, necesar pentru deservirea trenurilor pe zona de activitate Timișoara – Arad, precum și în urma analizei privind situația financiară a societății, activitatea fiind afectată de pandemia COVID-19. Menționăm faptul că Regio Călători SRL nu are competențe/atribuții în ceea ce privește infrastructura feroviară din România, acestea fiind în sarcina altor agenți economici”, au precizat reprezentanţii Regio Călători SRL.