Întreruperi a energiei electrice în municipiu şi în mai multe localităţi din judeţ - vezi care va fi graficul

Data publicare: Sambata, 10 Octombrie, 2020 Total: 745 accesari

Întreruperi a energiei electrice în municipiu şi în mai multe localităţi din judeţ - vezi care va fi graficul

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020, informează reprezentanții companiei.

Graficul întreruperilor şi localităţile:

Ziua / Data

Localitatea, strada afectata

Orar

Miercuri, 14 Octombrie 2020

Semlac (p), Arad, str. Dunării, Grădinarilor, Gen. Doda, H. Arbore, Faurilor, B. Voievod, Laptelui, A. Endre, I. Lengyel, A. Crișan, C. Timișorii

09:00 – 17:00

Joi , 15 Octombrie 2020

Arad canton vânătoare Variaș, SC Costi Zootehnia

09:00 – 17:00


„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”
, informează E-Distribuție Banat.