A găsit Fifor vinovatul pentru scorul catastrofal de duminică, e Beniamin Vărcuș, pe care l-a exclus din PSD

Data publicare: Marti, 29 Septembrie, 2020 Total: 1032 accesari

A găsit Fifor vinovatul pentru scorul catastrofal de duminică, e Beniamin Vărcuș, pe care l-a exclus din PSD

Scorul dezastruos obținut de Mihai Fifor și PSD-ul pe care-l conduce în Arad are consecințe, însă nu din cele normale, adică nu cei care au condus campania PSD sunt vinovați – Mihăiță Calimente, nu candidatul Mihai Fifor care în loc să fie un motor al partidului așa cum se dorea să fie, s-a dovedit de fapt o piatră de moară pentru partid, nimic din toate astea, ci alții trag ponoasele acestui eșec.


După ziua de diminică, primul lucru pe care-l face Fifor, este o convocare a unei ședințe interne, în care în loc să se facă o analiză temeinică a rezultatului obținut, a greșelilor făcute, a sancționării minciunilor transmise cu sondaje false, s-a trecut la continuarea politicii în stil de vătaf și continuarea procesului de eliminare a oamenilor incomozi din partid care  mai aveau curajul să ridice privirea și să deschidă gura spre noul președinte al PSD Arad, nimeni altul decât Mihai Fifor.


Și uite așa, în cursul zilei de luni, a fost rândul lui Beniamin Vărcuș să fie exclus din PSD Arad, care a fost in prima parte a mandatului de consilier local și liderul de grup al celor din PSD în Consiliul Local în mandatul 2016 - 2020.


Nimic nou pentru Fifor, care continuă politica de eliminare a oricărei voci incomode la adresa “noului conducător”, a celui care a făcut istorie la PSD Arad, a celui care a reușit cea mai mare „perfomanță” din ultimii ani ai PSD Arad, a reușit scorul istoric de sub 17% a unui candidat PSD la Primăria Arad, a reușit chiar să obțină cu aproape 10 procentul sub scorul de acum 4 ani a unui candidat doar susținut de PSD la Primăria Arad.


Astfel, Vărcuș îi urmează pe Dorel Căprar și Adrian Todor pe calea excluderii din partid, astfel Fifor rămâne înconjurat de tot mai mulți yes man în filială, și astfel încearcă să-și păstreze scaunul de președinte de filială și probabil să mai obțină un mandat de parlamentar, probabil că de această dată un mandat de deputat, căci la socotelile electorale actuale, locul 1 pe lista de Senat nu mai este unul eligibil pentru filiala locală a PSD Arad.

 

S-a găsit finalmente vinovatul de eșecul rezultatului obținut de PSD în alegerile de duminică: eu sunt acela!

Aflu cu o oarecare surpindere (sau nu) faptul că, în urma scorului dezastruos obținut de echipa Fifor la alegerile locale de ieri, a fost convocată o ședință internă, în cadrul căreia, în loc să se lase cu demisii, s-a lăsat cu demiteri. În speță, cu demiterea mea din organizația municipală PSD Arad. Astfel, cu bărbăție, președintele interimar Fifor și-a asumat scorul istoric obținut în alegeri și a gasit totodata pricipalul vinovat pentru rușinoasa înfrângere suferită.

Doresc să le mulțumesc tuturor oamenilor de bine atât din partid cât și din afara lui, alături de care am muncit ani de zile și să îi asigur că rămân aceeași persoană determinată pe care au cunoscut-o.

Cu drag, Beniamimn Vărcuș.
Scrie Vărcuș pe contul de facebook.