Iustin Cionca: „Daniel Tomuța a adus bani pentru Sântana de oriunde s-a putut!”(P)

Data publicare: Joi, 17 Septembrie, 2020 Total: 811 accesari

Iustin Cionca: „Daniel Tomuța a adus bani pentru Sântana de oriunde s-a putut!”(P)

Liberalul Daniel Tomuța conduce, astăzi, un oraș plin de culoare și de viață! Sântana a devenit un pol zonal de creștere și de dezvoltare, cu proiecte pe care în urmă cu câțiva ani nimeni nu ar fi crezut că le va vedea cu ochii, nici la Caporal Alexa și nici la Sântana. Iată ce poate să facă un primar bun, în orașul său! Sântana are acel aer nemțesc, cochet, aranjat, pe care și comunitatea germană, dar și românii au știut să i-l confere. Parcul e parc, oamenii sunt parcă în competiție care să aibă casa mai aranjată, școala este ca scoasă din cutie, bisericile sunt frumos aranjate. Este o plăcere să te plimbi prin oraș, poate și fiindcă toate străzile sunt asfaltate și la tot pasul este semnul administrației liberale competente.

Daniel Tomuța a muncit mult, pe proiecte europene, naționale și județene, a adus bani pentru orașul său de oriunde s-a putut. Nu am auzit să se fi plâns, doar fâcând planuri. Sub aceste auspicii se nasc Casa de Cultură, cele trei noi blocuri ANL, anveloparea blocurilor B1 și B2, pista de biciclete, modernizarea Casei Urbariale și toate celelalte proiecte pentru Sântana și Caporal Alexa.

Sântana, administrată de liberalul Daniel Tomuța, este un oraș dinamic, cum mi-ar plăcea să fie toate în județ.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Arad, am sprijinit în ultimii patru ani proiectele bune ale orașului Sântana, dintre care aș aminti: extinderea infrastructurii de apă și canalizare, modernizarea străzilor în Sântana și Caporal Alexa, amenajarea parcărilor pe străzile Rozelor, 1 Decembrie și Ion Creangă în Sântana și pe strada Augustin Doinaș în Caporal Alexa, construirea grădiniţei cu program prelungit (8 grupe), reabilitarea şi modernizarea Școlii Generale ,,Sf. Ana” și extinderea cu sala de sport a Școlii Gimnaziale Sântana. Consiliul Județean Arad a finanțat și lucrările la Bisericile din Sântana și Caporal Alexa.

Candidez în echipă cu Daniel Tomuța, eu ca președinte al Consiliului Județean Arad din partea Partidului Național Liberal, Daniel Tomuța ca primar al orașului Sântana. În următorii patru ani vom continua să #construim_împreună, în această zonă importantă din județ.

În final, pentru că sunt întrebat ce altceva a făcut Consiliul Județean Arad pentru Sântana, aș sublinia doar investițiile strategice în drumurile județene: am transformat orașul Sântana într-o intersecție de drumuri noi! 

Prin modernizarea drumului Sântana-Olari-Sintea Mică-Zărand-Seleuș am scurtat timpul de călătorie între Arad și Ineu cu aprox. un sfert de oră.

Prin modernizarea drumului județean de la Zimand la Sântana și de la sensul giratoriu Arad-Oradea la Sântana, am înconjurat orașul cu drumuri noi. Vom continua cu asfaltarea drumului până la Curtici, astfel încât într-un sfert de oră se va putea parcurge distanța între cele două orașe.

Am început modernizarea drumului județean Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa, care va lega Sântana de noua rețea de drumuri transfrontaliere, cu acces rapid la Curtici și punctele de trecere a frontierei Nădlac, Turnu și Vărșand.

Nu în ultimul rând, drumul județean Sântana-Pâncota, pe care l-am modernizat cu câțiva ani în urmă, este un exemplu de lucru bine făcut!

Am realizat aceste investiții din respect față de localnicii din zona Sântana și față de toți arădenii din județ. Am modernizat 444 km de drumuri județene, în patru ani, ceea ce nu a mai făcut nimeni, niciodată, în istoria Aradului. Am muncit împreună cu primarii, cu consilierii locali și județeni, cu Biserica, societatea civilă și mediul de afaceri, să facem din județul Arad un loc unde se vine, nu unul de unde se pleacă!

Și vom continua în următorii patru ani!

 

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012





(ghidularadean.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)