Unii la 78 de ani zac prin spitale, alții la aceeași vârstă sunt sprinteni și fură ca niste tinerei

Data publicare: Marti, 15 Septembrie, 2020 Total: 1393 accesari

Unii la 78 de ani zac prin spitale, alții la aceeași vârstă sunt sprinteni și fură ca niste tinerei

Polițiștii Biroului de Investigații Criminala au identificat un arădean de 78 de ani, care, în ziua de 10 septembrie a.c., ar fi sustras o geantă cu două telefoane mobile și 250 de lei din dulapul amenajat pentru bagajele clienților din incinta unui supermarket de pe strada Lucian Blaga din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat și returnat persoanei vătămate.


Polițiștii arădeni au depistat în flagrant delict, în dimineața zilei de 14 septembrie a.c., un arădean de 31 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Grădinarilor, având asupra sa mai multe bagaje voluminoase. Întrucât nu a putut justifica proveniența bunurilor, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, stabilind că, în urmă cu puțin timp, bărbatul ar fi pătruns prin escaladarea gardului într-un imobil în construcție, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice pentru construcții și 7 kilograme de carne congelată.


O tânără de 16 ani, din Arad, și o altă tânără de 17 ani, din Apateu, sunt cercetate de polițiștii micălăceni pentru sustragerea mai multor bunuri alimentare și nealimentare dintr-un supermarket de pe Calea Radnei. Prin faptele lor, tinerele au cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei, recuperat și parțial și returnat societății comerciale.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celor în cauză.