Zona Gării, raiul oamenilor străzii, din nou scena unui episod idiot. Un om al străzii a spart vitrinele unui magazin luni noaptea, însă în afară de amendă, polițiștii nu au ce să-i facă

Data publicare: Marti, 15 Septembrie, 2020 Total: 1292 accesari

Zona Gării, raiul oamenilor străzii, din nou scena unui episod idiot. Un om al străzii a spart vitrinele unui magazin luni noaptea, însă în afară de amendă, polițiștii nu au ce să-i facă

Nu mai poti iesii seara la plimbare deoarece, te lovesti de boschetarii agresivi. Ei sunt gata sa te atace, daca nu le oferi bani. Individul din poze a spart un magazin "profi" in zona garii, geamul care trebuia sa fie securizat, in zona casei de marcat, a picat efectiv peste caserita magazinului. Norocul a facut, ca nu a fost ranita doamna. Ca deobicei, politia a venit a dat o amenda, salvarea a sosit si ea, boschetarul pansat, dus la psihiatrie si maine e din nou pe strazi. a scris un arădean pe Facebook.

 

Și așa a fost, omul, care își face veacul pe străzile orașului într-un scaun cu rotile, nu este la primul incident, acesta a mai agresat verbal oameni pe străzi, iar în cazul în care nu îi oferi bani, sau nu-i agreezi atitudinea agresivă, omul începe să devină violent, în prima fază verbal, apoi și fizic.


Poliția se deplasează la reclamațiile care sunt făcute prin numărul unic de urgență 112, însă din păcate, în afară de o amenmdă care cel mai probabil nu este plătită, nu se întâmplă nimic.


În cazul de luni seara, nu știm ce l-a supărat pe “individ” de a spart vitrina unui supermarket, însă ce știm sigur este faptul că paguba nu va fi achitată, omul, din informațiile noastre, ar avea o pensie de  375 lei, din care cu greu ne putem imagina că ar putea să plătescă o astfel de pagubă.

 

Zona Gării din Arad este de câțiva ani, o zonă în care îți este frică să faci plimbări pe întuneric, Gara fiind ca un magnet pentru oamenii străzii și nu numai, iar organele de ordine, sunt se pare, legate de mâini în astfel de cazuri, în afară de birocrație, hârtogărâie și prezență, maxim o amendă, nu prea mai au pârghii să acționeze împotriva acestor indivizi.

Oamenii din zonă au ajuns terorizați de situația care persistă în zonă, și au ajuns să le fie frică pentru siguranță proprie, iar autoritățile se văd neputincioase. Și totuși, care este rezolvarea ?