VIDEO! Ca la noi...la nimeni! Fură de la vecini să-şi cumpere şoricioaică. Filmat şi identificat, Poliţia îi dă drumul!

Data publicare: Marti, 08 Septembrie, 2020 Total: 1708 accesari

VIDEO! Ca la noi...la nimeni! Fură de la vecini să-şi cumpere şoricioaică. Filmat şi identificat, Poliţia îi dă drumul!

Viaţa bate filmul, o spune o vorbă veche, însă din păcate, la noi chiar bate filmul.


În cursul nopţii de duminică (6 septembrie) spre luni, aproape de miezul nopţii,  doi bărbaţi sustrag de pe casa scării dintr-un imobil situat în zona Pieţii Catedralei, două scaune şi o masă pentru a le vinde şi a achiziţiona, celebra Şoricioaică de toate zilele.


Le-au sustras, apoi le-au vândut contra sumei de 40 de lei, pentru a-şi procura doza după care tânjeau.


Păgubitul, care nu este la prima “gaură” dată de unul dintre indivizi, care este de altfel şi vecin în acelaşi imobil, după experienţa nefericită când i-a fost furată bicicleta, şi-a montat camere de luat vederi, pentru a prinde făptaşul în caz că recidivează, a observat luni dimineaţa, că tocmai era mai sărac cu ceva mobilier. Accesând înregistrările camerelor, l-a recunoscut pe “binevoitorul vecin”, şi a plecat într-un suflet la Poliţie să-l reclame având şi dovada la el, înregistrarea nefericitului eveniment.


Evident că a fost audiat de poliţişti, omul recunoscând că el este făptaşul, că a şi valorificat prada, că şoricioaica ,…. că etc…., după care i s-a dat drumul că: n-au ce-i face. Pe bune? În ce ţară trăim? Adică prinzi hoţul, aduci dovezi şi poliţistul îi dă drumul fără să-i facă nimic?


Ba mai mult, omul a recidivat şi în cursul zilei de marţi, în care a fost oprit în ultimul moment să facă pe scamatorul şi să dispară o scară, probabil i se terminase şoricioaica şi avea nevoie de nişte mărunţiş pentru câteva doze, norocul a fost că proprietarul a observat la timp şi l-a oprit, altfel, probabil că din nou ar fi recunoscut şi i s-ar fi dat drumul pe motiv că: “n-au ce-i face”.


În cazul ăstă, ne apucăm toţi de scamatorii? Sertios?!Pe bune?! Furăm, suntem filmaţi şi scăpam? Ce tare!