Să râzi sau să plângi? Fabulaţii electorale despre Aradul nostru (P)

Data publicare: Luni, 07 Septembrie, 2020 Total: 1995 accesari

Să râzi sau să plângi? Fabulaţii electorale despre Aradul nostru (P)

Trebuia să vină şi momentul acesta... După ce şi-a confecţionat o ascendenţă arădeană absolut neverosimilă (omul e oltean, clar, nu e un lucru rău, dar de ce să minţi?!), inegalabilul Mihai Fifor începe să „toarne” promisiunile numite pretenţios obiective pentru Arad. Obiectivele musai trebuiau să fie megalomane, nu este o surpriză. După ce şi-a „onorat” adversarii politici cu tot felul de diminutive şi i-a luat de sus trebuia să vină ceva mare, mare de tot. Şi a venit programul electoral pe care îl citeşti (cu curiozitate profesională, altfel n-are rost) şi nu ştii, să râzi? Să plângi? Nişte fabulaţii electorale ale unor oameni care n-au stat nici 5 minute să se gândească ce pot face cu adevărat pentru Arad.

Până acum, zeci de candidaţi au promis că vor construi un spital municipal. Şi atunci, de ce să nu promită Fifor mai mult? Un cartier întreg pentru medici (mai jos denumit ceva mai modest campus), cu magazine şi săli de sport, dedicat medicilor, cu spital cu tot. O fi având şi o sumă? O fi vorbit cu sute, mii de medici şi asistente să populeze un cartier? Fabulaţii...

Distractiv ce ar face cu Bulevardul Central – trotuare mai largi, tramvaiele lângă trotuare şi traficul în mijloc. Aşa, parcă ar fi nişte lăzi de cartofi pe care le muţi mai la stânga, mai la dreapta! Ce rezolvă cu acest mega-proiect urbanistic, nu ne spune domnul Fifor, să înţelegem şi noi, dacă este ceva de înţeles. Şi din nou ajungem la costurile unui astfel de proiect, faraonice, apropo de obsesiile domnului senator PSD.

Cel mai amuzant este poate obiectivul pompos Parteneriat cu universitățile, pentru atragerea de profesori de top, dar și de studenți. Acolo, sub titlu, nu mai scrie nimic… S-o fi gătat cerneala, cum se spune pe la noi, sau s-a epuizat cu totul containerul de minciunele electorale din sediul PSD?!

 

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012



(ghidularadean.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)