Recons împreună cu Poliția Locală au început campania de eliberare a locurilor de parcare ocupate ilicit pe domeniul public

Data publicare: Luni, 07 Septembrie, 2020 Total: 316 accesari

Recons împreună cu Poliția Locală au început campania de eliberare a locurilor de parcare ocupate ilicit pe domeniul public

Anagajații SC RECONS S.A., sprijiniți de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație au început campania de eliberare a locurilor de parcare ocupate ilicit pe domeniul public. Prima acțiune s-a desfășurat în zona Miorița, unde au fost demontate cinci dispozitive de blocare a locurilor de parcare, montate ilegal.

 

Aceste acțiuni vin ca urmare a sesizărilor de la cetățeni și a constatărilor efectuate de polițiștii locali în teren, la fața locului, împreună cu angajații RECONS S.A. Locurile de parcare nelicitate, aflate în proprietatea PMA, pot fi utilizate ”la liber” de toți deținătorii de autoturisme din zonă. Pot fi rezervate locuri de parcare doar în zonele care vor intra în administrarea RECONS S.A., situație în care se vor organiza licitații la care cetățenii pot participa.

 

Se recomandă persoanelor care descoperă astfel de dispozitive în locurile accesibile parcării publice, să semnaleze situația Primăriei Municipiului Arad sau RECONS SA pentru a putea interveni prompt.

 

În măsura în care ancorarea dispozitivelor improvizate instalate ilicit va surveni prin lucrări ce afectează stratul de suport, acțiunile proprietarilor de autovehicule ce s-au erijat în deținători ai domeniului public vor fi sancționate și de Serviciul Disciplina în construcții.