Asfaltarea de la Cuied oprită de preşedintele C.J. A. din cauza calitaţii lucrării!

Data publicare: Joi, 03 Septembrie, 2020 Total: 2197 accesari

Asfaltarea de la Cuied oprită de preşedintele C.J. A. din cauza calitaţii lucrării!

Asfaltarea de în satul Cuied din judeşul Arad a început în cursul zilei de joi, şi tot în aceeaşi zi, a fost oprită de presedintele Consiliului Judeţean, din cauza proastei execuţii. Iustin Cionca a anunţat că va obliga constructorul să refacă lucrarea.

„Am verificat astăzi realizarea lucrării de asfaltare în satul Cuied, parte a drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni. În urma consultării cu specialiștii din Direcția Tehnică a Consiliului Județean, s-a dispus oprirea lucrărilor, verificarea compoziției asfaltului și a pașilor tehnologici. Am constatat că o parte din asfalt era turnat peste acostament, ceea ce este nepermis.

Nu mi s-a părut o lucrare de calitate și am dispus oprirea ei și refacerea stratului de asfalt. Nu ne grăbim, este important să iasă o lucrare bună. Mesajul meu către toate firmele care lucrează în județul Arad este că nu accept absolut niciun rabat de la calitate. Sunt în joc bani mulți și așteptări mari din partea arădenilor, toate firmele trebuie să lucreze bine, nu neapărat repede. Avem 15 persoane care, pe lângă diriginții de șantier, verifică fiecare lucrare și nu facem excepție pentru nimeni”
a declarat Iustin Cionca, preşedintele C.J. Arad.