Ce au în comun tupeul și deputatul PSD Florin Tripa

Data publicare: Miercuri, 02 Septembrie, 2020 Total: 1472 accesari

Ce au în comun tupeul și deputatul PSD Florin Tripa

În această campanie electorală PSD a decis să îl folosească pe deputatul Florin Tripa pe post de berbece. Și pe Ilie Cheșa, dar pe el nici pesediștii nu îl iau în serios, deci nu o vom face nici noi.

Tripa este activ pe Facebook, poate fiindcă este cântecul său de lebădă la acest partid care oricât de mult i-ar tolera pe cei trimiși în judecată, din când în când este învins de DNA.

Deci Tripa este folosit să împrăștie mesajele urâte din campanie. Și îl avantajează. În orice caz, nimeni nu și l-ar fi putut imagina vorbind despre cultură, proiecte, investiții, dar ipostaza de postac și aruncător de jigniri i se potrivește. Nu vrem, Doamne ferește, să anticipăm, dar nu poți să nu observi că tonul și limbajul se pretează mai degrabă unui Penitenciar decât Parlamentului pe care Tripa încă îl mai reprezintă.

Cuvântul preferat al pesedistului Tripa este „tupeu”. Probabil că l-a auzit des de la oameni, de vreme ce i s-a fixat atât de bine în memorie. Este adevărat că arădenii i-au arătat obrazul când a votat să se taie din bugetul Aradului 45 de milioane de euro, bani dirijați către județele pesediste. Și i-au arătat obrazul când, după trei ani de guvernare, PSD tot nu a fost în stare să termine al doilea pasaj de pe centura Aradului. O fi auzit des cuvântul „tupeu” acest Tripa, când pesediștii arădeni i-au slujit când pe Ponta, când pe Grindeanu, când pe Dăncilă, când pe Dragnea, cum le-a fost lor interesul personal. Poate a auzit despre „tupeu” și atunci când PSD i-a eliminat pe pesediștii care stăteau în calea preluării organizației PSD Arad de Fifor, Tripa și Cheșa, cea mai comică tripletă din politica arădeană.

Acum, pe bune. Uitați-vă la Tripa și Cheșa, țuțerii lui Fifor, și la postările lor, și veți înțelege de ce PSD nu are nicio șansă în județul Arad.