Temperaturi caniculare aproape toată luna septembrie

Data publicare: Duminica, 30 August, 2020 Total: 1035 accesari

Temperaturi caniculare aproape toată luna septembrie

Suntem în continuare sub cod galben de caniculă pentru judeţele din sud şi avem un început de toamnă atipic. Aşadar, temperaturi caniculare care vor fi resimţite şi săptămâna viitoare.

 

Pentru luna septembrie: vom avea temperaturi caniculare, de maxim 35 de grade şi chiar mai ridicate aproape toată luna.

Disconfortul termic a fost din ce în ce mai accentuat pe parcursul zilei de ieri, în partea de sud-est a teritoriului, pe arii mai restrânse în vest. Astăzi, valul de aer cald s-a extins şi a determinat vreme călduroasă şi chiar caniculară la amiază, în aproape toate zonele ţării.

Temperaturi de 35-36 de grade în partea de sud, vest a teritoriului şi disconfort termic accentuat. Această masă de aer cald se va menţine aproape toată săptămâna viitoare în partea de sud şi de est a teritoriului.

Vom avea temperaturi caniculare, de maxim 35 de grade şi chiar mai ridicate aproape toată luna septembrie, conform estimărilor m,eteorologilor, se va menţine în acest regim, într-o masă de aer mai caldă în partra de sud şi de est a teritoriului, care determină temperaturi mai ridicate decât în mod normal pentru această dată.