UTA Arad - FC Voluntari, remiză alba la debutul pe noul stadion “Francisc Neuman”

Data publicare: Sambata, 29 August, 2020 Total: 2848 accesari

UTA Arad - FC Voluntari, remiză alba la debutul pe noul stadion “Francisc Neuman”

UTA Arad și FC Voluntari au încheiat sâmbătă seara, la egalitate partida din etapa a 2-a Ligii 1.


Noua arenă "Francisc Neuman" din Arad, a fost inaugurată în primul meci pe teren propriu la revenirea echipei UTA Arad în prima ligă, sâmbătă seara în compania celor de la FC Voluntari, de la ora 21.00.





150 de fani ai ald-roşilor au făcut atmosferă în afara stadionului, meciul desfăşurându-se fără spectatori din cauza pandemiei.





UTA a avut în general inițiativa, însă și arădenii au jucat mai slab în actul secund. Cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Vlad Morar, care nu a nimerit spațiul porții din 6 metri în minutul 58.



 

În debutul părții secunde, Vlad Morar a fost deposedat în ultimul moment, iar la cealaltă poartă Stoica a reluat defectuos, din voleu, și a irosit o oportunitate mare pentru Voluntari.

Florin Ilie a ratat și el exasperant, însă cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Vlad Morar, care n-a nimerit poarta din câțiva metri.

Din acel moment, UTA nu a mai contat în atac, iar Voluntariul a forțat, însă Ilie n-a ajuns la o centrare în fața porții. Apoi Căpățână a trimis peste transversală. Echipa lui Mihai Teja a ratat ultima șansă a meciului, la lovitura liberă a lui Căpățână și UTA - Voluntari s-a terminat 0-0.


„Acest 0-0 e un rezultat negativ, dar dacă ne uităm la ultimele minute e totuși un punct câștigat. E un regret pentru mine, pentru băieți, stăm cu capul plecat în vestiar pentru că voiam să inaugurăm acest stadion cu o victorie.

 

Avem jucători care au venit cu un decalaj de pregătire important, am fost limitat ca bancă de rezerve, Neluț Roșu s-a chinuit să termine jocul, bine că vine întreruperea ca să mai completăm lotul, mai avem nevoie de un mijlocaș central și alte 2 poziții pe care le-aș mai vrea acoperite,”  a declarat antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, după meci pentru Digi Sport.

 

 

UTA: Moldovan - Bustea, Benga, Ilie, Simo – Tescan (Rusu), Roșu, Albu (Melinte), Buhăcianu (Hora) - Ioniță, Morar (Rus). Pe bancă: Iacob, Da Silva, Melinte, Ivan, Pleașcă, Hora, Rus, Rusu, Vulturar. Antrenor: Laszlo Balint.

 

FC Voluntari: Rimniceanu - Vlad, Balaur, Armas, Costin - Miranda, Căpățînă, Eric (A.Ilie), Gheorghe, Grădinaru (Kocic), Stoica (Mailat). Pe bancă: Kocic, Chilili, Ozkara, Ilie, Buliga, Mailat, Cotolan, Voinescu.  Antrenor: Mihai Razvan Teja.

 

Arbitri: Lucian Rusandu, Imre Bucsi, Paul Paunescu. Rezervă: George Gaman. Observatori: Romolus Gabor, Laszlo Sajtos.





Sursa: DigiSport.ro