După Lipova, PSD Arad mai primeşte o lovitură grea, de data aceasta în Păuliş!

Data publicare: Vineri, 28 August, 2020 Total: 1859 accesari

După Lipova, PSD Arad mai primeşte o lovitură grea, de data aceasta în Păuliş!

PSD Arad mai primeşte o lovitură grea după ce primarului din Lipova, Mircea Jichici, i-a fost respinsă candidatura pentru încă un mandat.

De această dată este vorba de localitatea arădeană Păuliş, unde primarul în funcţie, Ioan Turcin, care mai doreşte un mandat, a fost confirmat în cursul zilei de miercuri, 26 august a.c. cu Covid-19.

 

Miercuri, 26 august 2020, am fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Conform protocolului medical, m-am internat in spital 48 de ore pentru evaluare stării mele de sanatate, urmând sa intru în carantină pentru 14 zile.

Am luat decizia să mă autoizolez inca de sambata 22.08.2020, având în vedere că, din nefericire, vineri seara, fiica mea, a fost testată pozitiv de maternitatea unde urma să nască. În aceste momente toate gândurile mele merg către ea si viitorul nepoțel.

Am fost mereu conștient că a fi un primar activ și implicat în aceste vremuri, poate aduce și un risc de a contacta acest virus, însă am căutat permanent să mă protejez cât am putut de bine. Din păcate familia mea este astăzi afectată si tot ce îmi doresc este să găsim cu toții puterea să trecem cu bine peste aceasta grea incercare.

Îi rog pe toți cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să-și monitorizeze atent starea de sanatate si la cele mai mici suspiciuni sa ia legatura cu medicul de familie”, a scris Ioan Turcin, pe pagina sa de Facebook.