Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Data publicare: Miercuri, 26 August, 2020 Total: 1195 accesari

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie estimează că în următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi mai mici decât cele normale, în majoritatea regiunilor, cuprinse între 24 şi 33 de grade. De asemenea, meteorologii apreciază că la începutul acestei săptămâni și săptămâna viitoare se vor înregistra averse de ploaie.

 

În următoarele patru zile, vremea va fi uşor sub normalul termic, în Banat, iar media temperaturilor se va situa între 25 şi 28 de grade. Finalul de lună, va fi călduros, maximele termice urcând, în medie, la 31-32 de grade. După acest interval, valorile termice vor scădea ușor media acestora urmând să oscileze între 25 şi 27 de grade.

 

În Crişana, următoarele cinci zile vor fi un pic mai reci, cu o medie a temperaturilor maxime între 24 şi 27 de grade. În zilele de 29 şi 30 august, vremea va fi călduroasă, temperaturile maxime situându-se între 30 și 31 de grade. După acest interval, valorile termice vor scădea ușor, până la 25-26 de grade.

 

Media valorilor minime de temperatură pe tot intervalul celor două săptămâni va fi cuprinsă, în general, între 13 şi 16 grade.