Creştere alarmantă a cazurilor noi de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2 în Arad în ultimele 24 de ore!

Data publicare: Sambata, 22 August, 2020 Total: 3327 accesari

Creştere alarmantă a cazurilor noi de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2 în Arad în ultimele 24 de ore!

39 de noi cazuri de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19) în judeţul Arad,  au anunţat autorităţile în ultimele 24 de ore, precum şi 24 de probe pozitive la retestare.

 

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 867 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 385 sunt vindecate, 212 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 241 sunt la domiciliu şi externate iar 29 sunt decedate.

 

În cadrul activităților desfășurate ieri, 21 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 32 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 225 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 642 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 26 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

 

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).