Zi de foc pentru PSD. La congresul de pandemie se luptă Ciolacu şi Teodorovici pentru şefia partidului

Data publicare: Sambata, 22 August, 2020 Total: 1248 accesari

Zi de foc pentru PSD. La congresul de pandemie se luptă Ciolacu şi Teodorovici pentru şefia partidului

PSD își alege azi noua conducere. Marcel Ciolacu  și Eugen Teodorovici  candidează pentru funcția de președinte al partidului.

 

Congresul este organizat în condiții speciale, din cauza restricțiilor impuse  pentru prevenirea noului coronavirus.

Peste 1.500 de reprezentanţi ai organizaţiilor PSD din toată ţară vor decide, astăzi, viitorul preşedinte al partidului. Noul lider al social-democraţilor va fi ales, pentru prima dată, de la distanţă, congresul fiind organizat on line.

 

În timp ce Ciolacu, care sigur va fi ales preşedinte al PSD, are destui fani prin filiale, gen Fifor care a fost obedientul tuturor preşedinţilor PSD în funcţie, Teodorovici este din start perdantul acestui congress, la care vor participa 1509  delegaţi, din care 90% cel puţin vor fi on line iar un număr foarte redus vor participa fizic la congres.

 

Ciolacu nu prea a avut somn în noaptea care a trecut, nu din cauza emoţiilor cauzate de congres, căci are voturile asigurate, probabil că  moţiunea de cenzură e cauza principală a insomniilor, nu-i prea iasă socoteala până în acest moment cu voturile pentru căderea guvernului Orban, iar ca să-şi omoare insomnia, a citit din Cristoiu (comunistul declarat) poate-i mai vin idei.

Congresul este programat să înceapă la ora 10.00, iar delegaţii sunt împărţiţi în 38 de centre teritoriale, un altul fiind la la Palatul Parlamentului unde vor fi maximum 20 de delegaţi.