Alte 32 de noi cazuri de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2 în Arad

Data publicare: Miercuri, 19 August, 2020 Total: 1255 accesari

Alte 32 de noi cazuri de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2 în Arad

În cursul zilei de miercuri, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 776 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 366 sunt vindecate, 224 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 159 sunt la domiciliu şi externate iar 27 sunt decedate. De asemenea, în carantină se află 799 persoane iar 224 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 18 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 26 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 7 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 531 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 19 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, ambele pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).