Wuhan, de la izolare la mega-petreceri la piscine

Data publicare: Miercuri, 19 August, 2020 Total: 2069 accesari

Wuhan, de la izolare la mega-petreceri la piscine

La Wuhan, în epicentrul pandemiei Covid-19, chinezii se distrează în parcul acvatic, fără distanțare fizică și fără măști de protecție!

 

O mega petrecere a avut loc în weekend în Wuhan, considerat epicentrul coronavirusului. Sute de chinezi s-au bălăcit într-un waterpark, pe ritmuri de muzică tehno, fără să păstreze distanța, în condițiile în care pandemia este departe de a fi eradicată.

 

Water Park-ul Maya Beach s-a dovedit neîncăpător pentru petrecăreţii veniți în costume de baie să simtă vibe-ul unei zile incendiare. După cum arată imaginile furnizate de NDTV, în Wuhan, oamenii au dansat aproape unii de alţii pe fundalul sonor al muzicii electronice la această mega-petrecere tehno.

 

Mulţi chinezi continuă să-şi limiteze deplasările şi să poarte mască în public, iar oraşul Wuhan încearcă să-şi relanseze economia grav afectată de epidemie la începutul anului.

În contextul măsurilor de relansare economică, provincia Hubei, a cărei capitală este oraşul Wuhan, oferă de asemenea acces gratuit în 400 de puncte de atracţie turistice. În Wuhan nu au mai existat cazuri noi de contaminare din luna mai.