Începe circul ! PSD depune azi, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Data publicare: Luni, 17 August, 2020 Total: 1248 accesari

Începe circul ! PSD depune azi, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Partidul Social Democrat depune luni, la Parlament, moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Orban.

 

PSD depune azi la Parlament a doua moţiune de cenzură împotriva Cabinetului condus de Ludovic Orban.

"în acest moment este semnată de 202 parlamentari, tot grupul social - democrat a semnat moţiunea. Avem discuţii cu toate partidele reprezentate în Parlament. Cred că în acest moment, după ce se va citi textul moţiunii, nu cred că vor exista forţe politice responsabile care să nu voteze această moţiune. Am cumulat tot: haosul din gestionarea pandemiei, lipsa de credibilitate a Guvernului, sfidarea românilor prin tot felul de chermeze şi fraternizări cu interlopii, dezastrul economic, nerespectarea legilor privind alocaţiile, pensiile şi salariile, mai noi salariile profesorilor, ţinerea spitalelor închise, scăderea nivelului de trai. Cred că este un moment zero în care nu mai există gri în Parlament, există alb şi negru. Acest Guvern trebuie să plece îndată", a declarat Ciolacu.

Duminică seara, la lansarea candidaţilor PSD în alegerile locale din septembrie, din Bucureşti, Marcel Ciolacu a susţinut că în cursul acestei săptămâni ar urma să fie citită moţiunea de cenzură şi să fie programate dezbaterea şi votul.

Ulterior, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Ciolacu a anunţat că moţiunea de cenzură se intitulează "Guvernul PNL - de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor".