Din ciclul: ”Ciolaniada”, traseistul politic Calimente îi “pupă inelul” lui Fifor

Data publicare: Vineri, 07 August, 2020 Total: 2282 accesari

Din ciclul: ”Ciolaniada”, traseistul politic Calimente îi “pupă inelul” lui Fifor

Campania electorală a fost, este şi va fi un prilej pentru oportuniştii fără credinţă doctrinară, să migreze de la un partid la altul, fără să aibe vreo relevanţă nici doctrina, nici vreun principiu etic sau moral, nici vreo dorinţă a alectoratului, ci pur şi simplu o mutare după mirosul ciolanului şi după interesul personal.

 

Azi vorbim de Mihăiţă, de Mihăiţă Calimente, fost deputat PNL, cu patru mandate bifate în perioada 1996 – 2016 , apoi cu “foncţie” mare pe la Senat, când nu a mai prins loc de deputat, adică de 18 ani o arde pe la capitală cu treburi importante pentru cetaţeni. După aventura din PNL, a fugit la ALDE căci chipurile, vechiul PNL ar fi abdicat de la prinţipurile liberale, şi s-a contopit cu PDL, şi ca un om “cu coloană” a plecat la ALDE care valsa în paşi de Tango cu PSD, dar mai contează? Evident că ALDE e în degringoladă şi în cădere liberă, şi nu-i mai poate aduce nimic lui Calimente (din ALDE Arad au plecat mai multe nume importante la PSD), şi cum a cam dispărut din peisajul politic, nu că ar fi reprezentat cu adevarat ceva pentru arădeni în cele patru mandate de deputat, acum, în noua construcţie disperată a lui Fifor, Mihăită a trecut cu acte în regulă, la PSD, că deh, avem principii liberale serioase, iar acum, fără prea multă vâlvă, a devenit socialist.

 

Evident că nu ne-ar mira deloc să-l vedem şi pe lista de deputaţi ai PSD Arad, având în vedere că Fifor, în lipsă acută de cadre la PSD Arad, are o problemă cu …pe cine trimite în parlament, căci foştii deputaţi sunt cam pe copcă.



Felicitări coane Calimente! Ai început în PNL, ai migrat la ALDE, iar când ai simţit că barca ia apă, precum simt şobolanii pericolul pe un vas care se scufundă, ai fugit la PSD, că poate e un os de ros.