O fi bun simt? Ruşine? Sau doar “Jmekereală” şi tupeu? Cum se ascunde Fifor în campania electorală

Data publicare: Marti, 04 August, 2020 Total: 2263 accesari

O fi bun simt? Ruşine? Sau doar “Jmekereală” şi tupeu? Cum se ascunde Fifor în campania electorală

Chiar aşa, o fi bun simţ? greu de crezut, când Fifor a fost obedientul Nr. 1 a lui Dragnea şi a lui Dăncilă numai să fie ministru, n-ai cum să ai bun simţ……. O fi ruşine? Ca să ai ruşine ai nevoie de bun simţ, şi tocmai am convenit că nu ai cum să  pupi…pupi la o agramată ca Dăncilă sau la un viitor puşcăriaş cum era previzibil la Dragnea, deci, rămâne doar “Jmekereală” electorală. 

Evident vă întrebaţi la ce ne referim, păi a cam început campania electorală, deşi nu prea se simte, mai exact precampania electorală, iar politicienii au început “reclama”, însă la candidatul PSD Arad la Primăria Arad, Mihai Fifor, am observat că această campanie a început cu niste afişe în care nu se regăseşte nici imaginea marelul ex-ministru, nici sigla partidului, este scris doar numele, psihologic, poate….poate prinde, şi nu se prind unii.



 

Acum constatăm că PSD-ul şi-a găsit două partide vai de steaua lor, partide care nu sunt capabile să treacă amărâtul de prag electoral de 5%, este vorba de ALDE, care e pe nicăieri în Arad, nu degeaba a plecat Pistru la PSD, şi PNTCD-ul, săracul Coposu…dacă ar vedea cu cine se aliază partidul pentru care el a făcut închisoare…., şi împreună formează o aşa zisă alianţă numită PSLC (Platforma Social Liberală Creştină) adică o platformă  PSD-ul lui Fifor, care şi-a făcut rost de un alt nume fără să şi-l schimbe de fapt pe al lor, să meargă să pozeze în “maici”  fără de păcate.

Normal că e Jmekerie electorală, prosteală pe faţă, şi tupeu, unul maxim, înţelegem că Fifor pe lângă că este mare PSD-ist, a devenit şi creştin liberal peste noapte, tupeu frate, tupeu de tupeu.

Ţine prosteala? Vorba unui clasic în viaţă de la Acces Direct: ”Să jâşem că DA, să sperăm că NU”.