UTA pregătește primele transferuri importante pentru Liga 1

Data publicare: Luni, 03 August, 2020 Total: 2889 accesari

UTA pregătește primele transferuri importante pentru Liga 1

UTA Arad a obtinut promovarea în Liga 1 după 12 ani, iar pentru a face o figură bună în primul eșalon, are nevoie de câteva transferuri.

Antrenorul Laszlo Balint trebuie să pregăteasca o echipă puternică în încercarea de a face o figură frumoasă în următorul sezon. 

Arădenii au în vedere transferuri ale unor jucători care au experiență în prima ligă, printre fotbaliștii avuți în vedere de conducerea clubului UTA, se numără: Neluț Roșu, Ioan Hora și Vlad Morar. Negocierile cu aceștia au avut deja loc și nu mai este nevoie decât de semnăturile sportivilor pe contracte. 

Ioan Hora este singurul dintre cei 3 care a mai jucat la UTA. Hora a jucat timp de 12 ani la Gloria Bistrita, CFR Cluj, ASA Targu Mures, Pandurii, FCSB si Gaz Metan Medias. 

 

Vlad Morar este in prezent la FC Voluntari, de-a lungul carierei el evoluand si pentru "U" Cluj, Petrolul Ploiesti, Rapid, ASA Targu Mures si Viitorul, in timp ce Nelut Rosu, care s-a despartit recent de Gaz Metan, a mai trecut pe la Concordia Chiajna, FC Botosani, CFR Cluj, Viitorul si Astra. 

Foto:Viorel Muscă
Sursa: Sport.ro