Modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag în pericol

Data publicare: Miercuri, 29 Iulie, 2020 Total: 1131 accesari

Modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag în pericol

Modernizarea drumului județean Mâsca-Măderat-Arăneag a fost blocată de consilierii județeni PSD. Aceștia au votat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Arad, împotriva proiectului de hotărâre care viza trecerea unui tronson de drum, aflat în interiorul localității Agrișul Mare (Târnova), din domeniul public al comunei, în cel al Consiliului Județean.

,,Consiliul Județean Arad nu poate efectua lucrări pe un teren care nu este în proprietatea sa. Din cauza refuzului consilierilor județeni PSD de a vota acest proiect, de trecere a acestei bucăți de drum în patrimoniul Consiliului Județean, modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag este în pericol!

Sunt dezamăgită de atitudinea consilierilor județeni PSD, care din nou blochează modernizarea acestui drum. În august 2017, administrația locală din Târnova a încercat să preia de la Consiliul Județean un tronson mai mare din acest drum, 6,8 kilometri, între Măderat și Arăneag, pentru a-l moderniza. Puteau fi accesate fonduri europene destinate special zonei rurale, Consiliul Județean a fost de acord să cofinanțeze lucrarea, dar proiectul a fost respins în Consiliul Județean, tot prin votul negativ al consilierilor PSD.

Acest drum este de o importanță maximă pentru locuitorii din Agrișul Mare, Arăneag și Căsoaia și, de asemenea, poate impulsiona turismul zonal. Fac un apel către consilierii județeni PSD să lase jocurile politice deoparte și să pună pe primul loc interesele oamenilor și dezvoltarea zonei”, a declarat consilierul județean, Simona Stan.

Într-un dispreț total față de cetățeni, preocupați doar de jocuri politice și de blocarea administrației județene, consilierii județeni PSD au votat împotriva majorității proiectelor aflate pe Ordinea de Zi a Ședinței ordinare a Consiliului Județean, desfășurată în data de 24 iulie.