Accident grav la Vărădia de Mureş, două persoane decedate. DN.7 Blocat pe un sens de mers

Data publicare: Duminica, 19 Iulie, 2020 Total: 4634 accesari

Accident grav la Vărădia de Mureş, două persoane decedate. DN.7 Blocat pe un sens de mers Accident rutier pe DN7, în dreptul  localităţii Julita, Comuna Vărădia de Mureş, în care au fost implicate un autocamion cu prelată şi un autoturism.


Accidentul care s-a produs în jurul orei 16.15, este al doilea accident grav petrecut în cursul zilei de duminică, primul având loc pe A1, înainte cu 1 km de vama Nădlac.


Citeşte şi:  Accident cu şase victime pe A1 aproape de vama Nădlac

 

În autoturism se află patru persoane,  doi adulți și doi minori. Adulți, bărbați, sunt încarcerați și inconștienti.

 

La accident intervine un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD al Secției Bârzava, un echipaj SAJ si elicopterul SMURD, iar în sprijin  a fost trimis si echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad.

Ambele victime au fost descarcerare, din pacate sunt decedate. Celor doi minori, două fete, de 12 și 13 ani , sunt conştiente, cu multiple traumatisme, li s-au acordat îngrijiri medicale de către SMURD Bârzava.

Una a fost preluată de către elicopterul SMURD, stabilă cu multiple traumatisme, a doua a fost preluată de către SAJ Lipova, în stare gravă dar conștientă si va fi preluată de către echipajul SMURD TIM al Detașamentului de Pompieri Arad "la intâmpinare".

Se circulă alternativ, DN 7 deblocat parțial pe un sens de mers.