Culmea tupeului: pesediştii strigă că nu suntem primiţi în Ungaria!

Data publicare: Luni, 13 Iulie, 2020 Total: 2014 accesari

Culmea tupeului: pesediştii strigă că nu suntem primiţi în Ungaria!

Au făcut tot ce au putut să blocheze măsurile de combatere a pandemiei. Au instigat oamenii să nu respecte reguli, au blocat legi şi proceduri, au strigat că nu sunt respectate drepturi, au dat apă la moară celor care nu stau în carantină şi au lăsat bolnavii să iasă din spitale. După toate acestea, pesediştii încearcă să dea vina pe Guvern că românii nu sunt primiţi în Ungaria, că sunt izolaţi.


Cu un tupeu incredibil, deputatul PSD Florin Tripa acuză pe o reţea de socializare: „Dragi arădeni, guvernul PNL ne-a mai copt una cenușie, de miercuri Ungaria își închide porțile pentru români. Aici duce toată agitația media despre COVID,  isteria și panica confecționată artificial de guvernarea liberală. Nu s-a ajuns la acest status peste noapte, au contribuit toate declarațiile iresponsabile ale membrilor cabinetului, tone de știri false, neverificate și în general o atitudine care nu are nici în clin nici în mânecă cu destinul european al României.


Au vrut haos și izolare, acum națiunea suportă consecințele”, scrie Tripa. De fapt, creşterea numărului de cazuri este cauzată de nerespectarea regulilor, cu largul concurs al celor de la PSD! Parlamentarii PSD au făcut tot ce au putut să blocheze respectarea regulilor care ne ţin în siguranţă. Alături de Mihai Fifor, deputatul Tripa este unul dintre cei care strigau că Aradul va fi a doua Suceava.


În loc să pună umărul la măsuri care să ajute medicii, populaţia, au făcut tot ce au putut pentru a răspândi materiale negative şi a stârni panică. După ce primul val al pandemiei s-a redus, au făcut totul ca regulile să nu mai fie respectate. După toate acestea, iată-i acum strigând cu tupeu şi acuzând, când vinovaţii sunt de fapt chiar ei!

PS Foto cu Tripa şi Fifor, „angrenaţi” în lupta cu pandemia, în apropierea graniţei, la Curtici, în 1 iulie. Cam pe atunci când s-au îmbolnăvit cei pe care îi numărăm azi...